Buscar

Promociones especiales

Boletín

Inkognito (Català)

53000001

Nuevo producto

oferta especial limitada

35,20 €

40,00 €

- +

 
Información

Carnaval a Venècia. La nit és una festa, animada i plena de joia: cançons, rialles i personatges disfressats que s'esmunyen ràpidament pels carrerons.

Barrejats entre la multitud en aquesta atmosfera festiva hi ha 4 Personatges ben especials, uns autèntics mestres de l'engany, capaços de disfressar-se, passar desapercebuts i fer-se fonedissos en la nit per dur a terme les seves missions secretes.

Seràs capaç de descobrir la identitat del teu company i compartir amb ell el codi secret que us revelarà la missió que teniu assignada? Podràs enganyar els teus oponents, amagar-los la teva identitat i impedir que acompleixin la seva missió?

Inkognito és un joc de deducció per a 3, 4 o 5 jugadors, ambientat a Venècia i el seu Carnaval, en aquella època romàntica d'espies, microfilms, globus i ràpides llanxes motores. El teu objectiu, com a espia o com a ambaixador, és recollir pistes i fer treballar la teva capacitat de deducció per identificar el teu aliat, despistar els enemics, descobrir la missió secreta que teniu assignada i dur-la a terme per assolir la victòria.

Pàgina del Joc a la BGG

 
Ficha técnica
IdiomaCatalán
Número Jugadores3-5
Edad mínima recomendada10+
Duración90 minutos
EditorialDevir

2 productos más en la misma categoría:

Los clientes que compraron este producto también han comprado...

visto recientemente