Buscar

Promociones especiales

Boletín

Verbàlia (en Català) (Esquinas Rascadas)

Nuevo producto

oferta especial limitada

28,56 €

42,00 €

- +

 
Información

VERBÀLIA és una col·lecció de més de 50 jocs amb la llengua com a protagonista: n'hi ha d'encreuar mots, de creació de paraules, de memòria, de convèncer, de seduir… N'hi ha de solitaris, per jugar en parella, per jugar amb molta colla i per jugar en equip; n'hi ha per a totes les edats i per a totes les persones; i també n'hi ha per als amants dels grans reptes i per als qui sempre tenen pressa. Tothom té el seu joc a VERBÀLIA.

El Bananasíl·laB, l'Abraçagrama, el Cleptosíl·laB, el ByByegrama… tots aquests i molts més formen part d'aquesta divertida col·lecció de jocs pensada per a tots aquells que s'ho passen bé jugant amb les paraules.

Contingut: 3 Taulers de Joc, 200 Lletres, 204 Síl·labes, 120 Marcadors de Fusta, 6 Faristols, 4 Llibretes de Puntuacions, 4 Llapis, 2 Sacs de Roba i 1 Llibre amb les Regles de més de 50 jocs.

Màrius Serra i Roig (Barcelona,1963) és escriptor, periodista, autor de mots encreuats, traductor i enigmista. Va presentar el programa sobre llibres Alexandria al Canal 33. Col·labora habitualment amb el diari Avui, i és el responsable dels mots encreuats en català de La Vanguardia. Estudiós i col·leccionista d'enigmes, jocs de paraules i tots els fenòmens de la ludolingüística. Actualment és qui duu l'espai Enigmàrius d'El Matí de Catalunya Ràdio.

Oriol Comas i Coma (Barcelona, 1956). Filòleg de formació, és expert i col·leccionista de jocs de taula. Des de l'any 1985 ha creat i produït més de cinquanta jocs de taula i de carrer per a institucions, ONG, universitats, periòdics i empreses. Ha estat el responsable de l'àmbit del joc del Fòrum Universal de les Cultures Barcelona 2004. Per Sant Jordi de l'any 2005 va publicar el seu llibre El món en jocs, dedicat a la història dels jocs de taula.

Página del Juego en la BGG

5 productos más en la misma categoría: