Buscar

Boletín

1714: El Cas dels Catalans (Català)

56900001

Nuevo producto

1714: El Cas dels Catalans

Más detalles

oferta especial limitada

39,60 €

45,00 €

- +

 
Información

1714: El Cas dels Catalans és un joc d'estratègia i negociació ambentat a la guerra de Successió. Els jugadors representen la Gran Bretanya, els Països Baixos, Austria, Savoia i Portugal, els membres de la gran alianá de La Haia, enfrontats als poders borbònics que pretenien unir els trons de Paris i de Madrid, després de la mort de Carles II d'Àustria. Els jugadors hauran de treure el màxim profit del tractat d'Utrecht i del seu repartiment de territoris. Gràcies a les negociacions amb els altres jugadors i als espais que ocupi, un dels jugadors s'emportarà la victòria, sobretot si les concessions que obté són els seus objectius secrets. Els recursos i el nivell d'opinió púbica permetran  als jugadors reclutar tropes, mobilitzar-les i atacar les tropes borbòniques.

1714: El Cas dels Catalans conté 70 cartes amb els fets més importants de la guerra, personatges, tractats i les batalles d'un conflicte que es podria considerar com una primera guerra mundial. El darrer acte de la guerra, la caiguda de Barcelona, marca la fi de la partida. Els jugadors hauran de negociar les concessions i ocupar els punts estratègics abans no caigui la ciutat. Després només els quedarà el penediment d'haver signat el pacte de Gènova.

Components: 1 Tauler, 70 Cartes de Joc, 40 Cartes d'Objectiu, 162 Fitxes de fusta, 1 Llibre de Regles i 1 Llibre d'Apunts Històrics.

Pàgina del Joc a la BGG

 
Ficha técnica
IdiomaCatalán
Número Jugadores2-5
Edad mínima recomendada12+
Duración120 minutos
Número de Cartas110
EditorialDevir

Fundas y Accesorios para este Juego

1 producto más en la misma categoría:

Los clientes que compraron este producto también han comprado...