Buscar

¡Lo más vendido!

Boletín

8 Tresors (Català)

Nuevo producto

8 Tresors, El Joc de Rol en Català

Más detalles

oferta especial limitada

19,00 €

20,00 €

- +

 
Información

Tothom a bord! Tot el Vaixell es bressola amb l'onatge de la Gran Dama Blava. Fa uns dies somiaves en formar part d'un Clan Pirata i avui ja formes part de la Tripulació. A on us portaran les aigües d’aquest Oceà? Rescataràs un vell Tresor Pirata? Comerciaràs amb Mercaders i Persones d'interès per aconseguir un bon Botí? Viuràs perillosos rescats a alta Mar i en llocs inhòspits? O potser exploraràs les Regions a la recerca d’un dels 8 Tresors Llegendaris? Sigui quina sigui la teva ambició, les aigües s'obren per a tu. Que comenci l'Aventura, Grumet!

8 Tresors és un Joc de Rol especialment dissenyat per a la Mainada, amb regles senzilles, pensades per fer amena l'experiència de rol amb els més petits de la casa i una ambientació carregada de sorpreses, on l’únic límit és la vostra imaginació. Descobreix els Misteris que oculten les enigmàtiques Regions de la Gran Dama Blava, enfronta’t als Éssers Mitològics més estranys, mentre lluites per no ser abordat per les temeràries companyies Pirates. Llueix les teves millors gales i supera els mals tràngols que puguis passar. La recompensa és més a prop del que t'esperes! Al Llibre hi trobareu tot el necessari per jugar:

  • Unes Regles de Joc Bàsiques, aptes per a tots els Nivells d¡Experiència Rolera.
  • Un munt de contingut sobre la Gran Dama Blava, la seva Història, els seus Personatges, les seves Regions, els seus Tresors...
  • 10 Travessies preparades per ser jugades per la vostra Tripulació.
  • Tot el necessari perquè puguis llançar-te a aquesta Aventura.
  • El Vaixell està preparat per sortir a recórrer el Mar. A què esperes per pujar a bord?

Per a grups de 2 a 5 grumets, a partir de 5 anys.

 
Ficha técnica
Idioma Catalán
Número Jugadores 2-5
Edad mínima recomendada 5+
Encuadernación Cartoné
Formato Color
Tamaño A5
Sistema Propio
Editorial GdM Games

4 productos más en la misma categoría:

Los clientes que compraron este producto también han comprado...

visto recientemente

Menú