Search

Specials

Newsletter

Rushmore (Català)

New product

Catalan Rushmore, The RPG

More details

Limited special offer

7,12 €

7,50 €

- +

 
More info

A Rushmore els Jugadors encarnaran els Membres d’una Família d’Enterramorts (rednecks amorals i guillats) que viuen en un Poble de mala mort perdut a Texas, la matriarca dels quals, una Bruixa delirant, acaba de morir. La il·luminada ha deixat darrere seu un Fetus Telèpata i una sèrie d’Ordres en forma de post-it sibil·lins. Per honorar la memòria de la seva mare i trobar un sentit a la seva herència, ells han de respectar les seves darreres voluntats.

Rushmore és un impuls. Un Impuls no és cap Escenari pregenerat, ni una tirallonga de Regles per dirigir, és una proposta de joc i de personatges jugadors atípics dins un context concret guarnit de petites idees i de grans històries; obliga al Conductor a fer-se’l seu escrivint o improvisant els seus Escenaris o desenvolupant les seves Campanyes, tot acompanyat d’una banda sonora, d’un sistema de joc curt i d’un full de personatge per poder jugar sense tardança.

Rushmore és sang, tabac de mastegar i escopinades, un entorn contemporani, estrany i fantàstic, al límit de la realitat, amb elements sobrenaturals i extravagants.

 
Data sheet
LanguageCatalán
EditorialMaqui Edicions

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

Recently Viewed