Buscar

Boletín

Catan (Català)

Nuevo producto

oferta especial limitada

35,20 €

40,00 €

No tenemos unidades disponibles de este producto.
 
Información

Creat a Alemanya per Klaus Teuber, Catan ha donat peu a un nou gènere de jocs de taula que te milions de seguidors a tot el mon. Des de la seva aparició el 1995, ha venut més de 13 milions d'exemplars i ha estat guardonat amb els més prestigiosos premis del sector. El New York Times l'ha citat varis cops com exemple del ressorgir dels jocs de taula en tot el mon. Un dels factors més originals del joc és que cada partida és completament diferent de l'anterior, ja que el taulell de joc es crea per a cada partida i mai és igual que a l'anterior.

Catan... és com heu batejat l'illa que tu i els teus companys acabeu de descobrir. En sou els primers habitants. Construïu poblats i carreteres. Comercieu amb matèries primeres i els poblats es converteixen en ciutats. Unes vegades hi ha argila en abundància, altres és el mineral el recurs que sembla que no s'acabarà mai. Negociant i comerciant sorgeixen noves oportunitats per a tu i els teus oponents.

L'espai a l'illa s'esgota ràpidament, i comencen les disputes pel terreny, les matèries primeres i el poder. Al final, una cosa està clara: Catan només pot tenir un únic sobirà. Seràs tu aquest colon?

Pàgina del Joc a la BGG

 
Ficha técnica
IdiomaCatalán
Número Jugadores3-4
Edad mínima recomendada10+
Duración75 minutos
Número de Cartas126
EditorialDevir

Fundas y Accesorios para este Juego

15 productos más en la misma categoría:

Los clientes que compraron este producto también han comprado...

visto recientemente