Search

Top sellers

Newsletter

Microscopi (Català)

New product

Catalan Microscopi, The RPG

More details

Limited special offer

13,30 €

14,00 €

This product is no longer in stock
 
More info

La Humanitat s'escampa pels Estels i forja una Civilització Galàctica... Nacions nounades creixen de les Ruïnes de l'Imperi. Una línia ancestral de Reis Drac s'extingeix mentre la Màgia s'esvaeix del Reialme...

Tot això són exemples de partides de Microscopi. Voleu explorar una història èpica de la vostra creació, de centenars o milers d'anys, tot en una tarda? Això és Microscopi.

No es juga en ordre cronològic. Podeu desafiar els límits del temps i l'espai, saltant endavant o endarrere per explorar les parts de la Història que us interessin. Voleu saltar uns milers d'anys en el futur i veure com una Institució ha canviat la Societat? Voleu saltar enrere a la Infància del Rei que acabeu de veure com era assassinat i esbrinar què va fer que es convertís en un Governant odiat? Tot això és normal a Microscopi. Teniu un immens poder per crear... i destruir. Construïu joies de Civilització, serenes i precioses i llavors consumiu-les amb armes nuclears. Allunyeu-vos per contemplar la majestuosa marea de la Història arrossegar-se a través d'Imperis i llavors endinseu-vos-hi per explorar la vida de la gent que ho va suportar.

Un Joc de Rol de dos a quatre jugadors. Sense DJ. Sense preparació.

16 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

Menu

Top