Buscar

¡Lo más vendido!

Virus

Virus

13,46 € 14,96 €
Perdidos en R'lyeh

Perdidos en R'lyeh

6,00 € 14,95 €
Muchachada Nui

Muchachada Nui

5,00 € 29,95 €
Sushi Go!

Sushi Go!

8,99 € 9,99 €
Star Wars X-Wing: Ala-E

Star Wars X-Wing: Ala-E

5,00 € 14,95 €
Boletín

Microscopi (Català)

Nuevo producto

Microscopi, El Juego de Rol en Catalán

Más detalles

oferta especial limitada

13,30 €

14,00 €

- +

 
Información

La Humanitat s'escampa pels Estels i forja una Civilització Galàctica... Nacions nounades creixen de les Ruïnes de l'Imperi. Una línia ancestral de Reis Drac s'extingeix mentre la Màgia s'esvaeix del Reialme...

Tot això són exemples de partides de Microscopi. Voleu explorar una història èpica de la vostra creació, de centenars o milers d'anys, tot en una tarda? Això és Microscopi.

No es juga en ordre cronològic. Podeu desafiar els límits del temps i l'espai, saltant endavant o endarrere per explorar les parts de la Història que us interessin. Voleu saltar uns milers d'anys en el futur i veure com una Institució ha canviat la Societat? Voleu saltar enrere a la Infància del Rei que acabeu de veure com era assassinat i esbrinar què va fer que es convertís en un Governant odiat? Tot això és normal a Microscopi. Teniu un immens poder per crear... i destruir. Construïu joies de Civilització, serenes i precioses i llavors consumiu-les amb armes nuclears. Allunyeu-vos per contemplar la majestuosa marea de la Història arrossegar-se a través d'Imperis i llavors endinseu-vos-hi per explorar la vida de la gent que ho va suportar.

Un Joc de Rol de dos a quatre jugadors. Sense DJ. Sense preparació.

16 productos más en la misma categoría:

Los clientes que compraron este producto también han comprado...

visto recientemente

Menú